Suncity listco tuku saham ing Rusia casino op Summit Ascent
togel

Suncity listco tuku saham ing Rusia casino op Summit Ascent

Suncity Group Holdings Ltd, kendaraan Hong Kong-kadhaptar kontrol dening Macau casino junket investor Alvin Chau Cheok Wa (digambarke ing file foto), wis kabaripun angsal posisi usaha ing operator casino Russian Summit Ascent Holdings Ltd.

Informasi kasebut kalebu ing siaran pers sing diterbitake dina Minggu dening Suncity Group sing dianakake pribadi, uga dikontrol dening Pak Chau.

Suncity account paling dikenal kanggo nyediakake dhuwur-nilai Cina casino gamblers kanggo pasar Macau, nanging perusahaan kadhaptar – kang ora kalebu sembarang MediaWiki lepen saka Macau gambling junkets ing akun sing diajukake – wis nambah investasi game menyang pasar ngluwihi Greater. Cina. Iki minangka resor anyar sing dibangun kayata Hoiana ing Vietnam, amarga dibukak ing pungkasan taun iki ; lan babagan kesepakatan kanggo ngatur properti sing dikontrol pihak katelu ing pasar liyane, kayata Kamboja .

“Suncity Group Holdings wis kasil angsal saham sebagean saka Summit Ascent lan bakal melu ing phase kapindho Tigre de Cristal Resort lan Casino ing Rusia,”Ngandika ing release penet.

Dokumen kasebut ora ana referensi babagan ukuran saham Suncity Group Holdings ing Summit Ascent, lan uga ora kasebut nalika akuisisi kasebut ditindakake. Pengumuman kasebut ngiringi janjian Desember Andrew Lo Kai Bong minangka direktur non-eksekutif operator kasino Rusia. Pak Lo uga direktur eksekutif Suncity Group Holdings.

Resort casino Summit Ascent Tigre de Cristal, cedhak pelabuhan Pasifik Rusia saka Vladivostok, wis dipasarke dening promotor minangka ing wektu mabur cendhak swathe gedhe Asia Lor, wilayah pedunungé dening konsumen ngengkel casino gambling .

Tigre de Cristal saiki mung casino property ing operasi ing Primorye Integrated Entertainment Zone (IEZ), area pembangunan casino dumunung 50 kilometer (31 mil) saka Vladivostok. Primorye IEZ dipromosekake dening Primorsky Krai Data SGP Development Corp, perusahaan milik pemerintah ing Departemen Pariwisata Primorsky.

Tigre de Cristal planning “expansion amba” liwat bukaan saka phase loro saka Tigre de Cristal, ngandika pangareping pejabat operasi Summit Ascent kanggo Rusia, Stylianos Tsifetakis, ing Interview anyar karo GGRAsia. Perusahaan kasebut nargetake pambukaan ing pungkasan 2020 utawa awal 2021. Tahap Togel SGP kapindho kabeh duwe label rega US $ 500 yuta, miturut Summit Ascent.

Ing pungkasan Desember 2017, investor casino Asia Lawrence Ho Yau Lung mundur minangka ketua lan direktur non-eksekutif Summit Ascent. Pamindhahan kasebut ngetutake keputusan Pak Ho kanggo ngedol saham 17,4 persen ing perusahaan kasebut. Pambocoran babagan perkara kasebut ora nyebutake alasan pembuangan kasebut.

Target sabanjure: Paradise Busan

Ing release, Suncity Group uga ngandika Suncity Group Holdings sing kadhaptar ing Hong Kong ngrancang “entuk saham parsial Paradise Casino Busan ing Korea Kidul”. Properti kasebut ana ing kutha plabuhan Busan ing pesisir tenggara semenanjung Korea.

Suncity Group Holdings nyatakake minggu kepungkur sing anak perusahaan wutuh wis mlebu memo non-sah naleni babagan bisa kerjasama karo Paradise Co Ltd, operator ing Korea Kidul mung manca casinos. Memorandum of Result SGP understanding related kanggo Paradise Casino Busan, ngandika tenan ing ngajokake kanggo Bursa Saham Hong Kong. Ing wektu, ora ana sebutno plans kanggo tuku saham ing Paradise Casino Busan.

Ing release penet Sunday sawijining – fokus ing Suncity Group kang 12 arsjubileum gala nedha bengi, kang njupuk Panggonan ing 22. Februari ing Macau – Suncity Group ngandika fokus ing ngembangaken ngarsane ing pasar domestik lan jaban rangkah.

“Taun pungkasan, Suncity Group melu ing panggung donya kanthi nyetel akeh klub VIP ing Macau, Kamboja, Filipina lan Australia,” ujare rilis kasebut.

Suncity Group ujar manawa taun iki ngluncurake aplikasi ponsel anyar – sing diarani Sun Travel App – kanggo menehi akses menyang informasi lelungan. Klompok kasebut nambahake sistem keanggotaan lan program kesetiaan VIP uga wis diowahi.

“Suncity Group bakal ngluncurake merek teken anyar ‘Sun Kitchen’ ing Australia lan luwih berkembang minangka rantai restoran sing ngemot panganan gourmet saka saindenging jagad,” ujare rilis kasebut.